Mihai Silvășan după prestația dominantă împotriva Rapidului: "Mi-aș dori să avem cât mai multe victorii de acest fel"

Mihai Silvășan după prestația dominantă împotriva Rapidului: "Mi-aș dori să avem cât mai multe victorii de acest fel"
| Foto: u-bt.basketball

U-BT Cluj-Napoca a câștigat fără emoții primul meci din semifinalele Ligii Naționale, scor 78-61, contra celor de la Rapid.

Campioana României a obținut un succes categoric în primul meci al seriei cu trupa din capitală. Într-o atmosferă electrizantă, în Sala Sporturilor "Horia Demian", U-BT Cluj a trecut fără probleme de Rapid, în urma unei prestații pe care Mihai Silvășan o așteaptă și în următoarele jocuri.

"Mi-aș dori ca în Play-Off să avem cât mai multe victorii de acest fel, însă nu este ceva realist. Mă bucur de acest succes, am jucat un baschet de calitate, mai ales pe faza de apărare. Este doar o victorie în această serie, trebuie să rămânem concentrați și să avem aceeași atitudine și la următoarele partide.

Am văzut în această seară o echipă cu atitudine de Play-Off, care s-a luptat pentru fiecare minge. Am văzut o echipă care s-a bucurat să fie împreună pe teren și îi felicit pentru acest lucru. Sincer, nu am avut timp să mă gândesc la faptul că evoluăm în Sala Sporturilor Horia Demian, locul unde am trăit atâtea bucurii.

Este o senzație minunată să evoluezi aici, le mulțumim fanilor că au fost alături de noi și îi așteptăm în număr la fel de mare joi, când va fi un meci total diferit. Referitor la schimbări, să nu vă gândiți că vreunul dintre jucători este robot. Se întâmplă să aibă zile mai puțin reușite sau zile în care strălucesc.

Noi trebuie să îi aducem într-o stare foarte bună pe cât mai mulți dintre ei. De aceea suntem o echipă, să ne suplinim. Îl felicit pe Emi Cățe pentru jocul avut, iar baschetul este un sport de echipă. Echipa trebuie să câștige! Am ales astăzi să îl las în afara lotului pe Jalen Jones, deoarece Rapidul este o echipă care nu are jucători clasici de poziția patru.

Stone joacă la perimetru, ceea ce nu e foarte des întâlnit. Prin urmare, nu aveam nevoie de atâția jucători clasici pe poziția patru. Vom vedea la meciul următor cum vom aborda situația, Jones este apt și pregătit oricând să intre pe teren", a declarat antrenorul.

Cel de-al doilea meci al seriei dintre U-BT Cluj-Napoca și Rapid se va disputa joi, 27 aprilie, de la 17:00.

Comenteaza