Mihai Silvășan, după succesul din FIBA Europe Cup: “Sunt mulțumit de mentalitate, avem prima șansă la calificare”

Mihai Silvășan, după succesul din FIBA Europe Cup: “Sunt mulțumit de mentalitate, avem prima șansă la calificare”
| Foto: fiba.basketball

Tehnicianul a lăudat întreaga echipă, după ce U-BT a reușit să se impună cu 98-73, în prima manșă a duelului cu kosovarii de la KB Rahoveci.

Primul meci oficial al sezonului a adus și primul succes pentru echipa clujeană. “Studenții” au debutat în preliminariile FIBA Europe Cup, în Kosovo, iar rezultatul primei partide a fost unul satisfăcător. Echipa coordonată de Dusko Vujosevic a câștigat cu 98-73 în fața celot de la KB Rahoveci, după un meci în care nu au fost niciodată conduși pe tabelă.

La finalul partidei, Mihai Silvășan s-a declarat mulțumit. “Sunt bucuros că am câștigat. Scorul a fost în favoarea noastră și am decis să îi introduc pe tinerii crescuți în academia noastră. Sunt mulțumit de mentalitatea pe care am avut-o în această partidă, deoarece am tratat jocul la modul serios, mai ales că nu cunoșteam echipa adversă.

M-au mulțumit jucătorii de bază, care s-au luptat și au făcut o treabă bună. Avem prima șansă la calificare, iar meciul următor se joacă la Cluj-Napoca. De asemenea, am văzut lucruri bune la Rahoveci, fanii lor au umplut sala. Îi felicit pentru prima participare în FIBA Europe Cup și le urez multă baftă”.

La rândul său, Donatas Tarolis (20 de puncte, 9 recuperări), cel mai bun om al clujenilor, a vorbit despre partidă. “A fost un meci bun pentru noi. Am abordat întreaga partidă cu energie. Am respectat indicațiile antrenorului și totul a ieșit grozav. Colegii m-au ajutat să fiu cel mai bun marcator în acest joc. Am jucat în forță, însă acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci”, a declarat baschetbalistul.

Returul dintre U-BT și KB Rahoveci se va disputa în 9 octombrie, la Cluj-Napoca.

Comenteaza