Mihai Silvășan după un nou succes în Basketball Champions League: “A fost un meci incredibil. Jos pălăria în fața suporterilor noștri”

Mihai Silvășan după un nou succes în Basketball Champions League: “A fost un meci incredibil. Jos pălăria în fața suporterilor noștri”
| Foto: championsleague.basketball

U-BT Cluj-Napoca a bifat o nouă victorie istorică în competiția continentală, scor 76-73 împotriva lui MHP Riesen Ludwigsburg, în fața a 10.000 de fani.

Campioana României a reușit încă o dată să întreacă orice așteptare și a învins o adevărată forță din Basketball Champions League. Antrenorul Mihai Silvășan a dezvăluit că se aștepta la un duel fizic, însă echipa sa a făcut față și a fost împinsă de la spate de cei 10.000 de fani din BT Arena.

“A fost un meci incredibil pentru noi. De asemenea, am avut un public fantastic. Le mulțumesc oamenilor care au venit la sală, a fost o seară istorică. Este pentru prima data când o echipă de baschet din România are 10.000 de oameni în tribune la un meci.

Oamenii ne-au susținut și ne-au dat energia necesară să câștigăm. Jos pălăria în fața suporterilor noștri! Știam că va fi o bătălie fizică și sunt fericit că i-am ținut la doar 13 recuperări ofensive, sub media lor în Champions League.

Cred că ne-am făcut treaba destul de bine. Se poate progresa, mai avem de lucru la unele aspecte. La finalul zilei este doar 1-0 pentru noi și așteptăm următorul joc”, a declarat antrenorul.

“Antrenorul a spus înaintea meciului că va trebui să ne străduim mult pentru victorie. A fost nevoie de mult efort să îi învingem. Am avut grijă de minge și a fost un meci atractiv pentru noi. Îi respectăm pe cei de la Ludwigsbourg, s-au luptat. Sunt mândru de echipa noastră că am obținut această victorie”, a spus Dustin Hogue, cel ce a reușit 8 puncte și 8 recuperări.

Comenteaza