Mihai Silvășan, după victoria categorică cu KB Rahoveci: “Vreau să felicit băieții pentru profesionalismul de care au dat dovadă”

Mihai Silvășan, după victoria categorică cu KB Rahoveci: “Vreau să felicit băieții pentru profesionalismul de care au dat dovadă”
| Foto: foto u-bt.ro

Antrenorul a fost mulțumit de prestația echipei și a lăudat suprfața de joc, după ce formația sa a trecut fără probleme de kosovari, scor 91-47, în preliminariile FIBA Europe Cup.

După o victorie la 25 de puncte diferență în meciul tur, clujenii porneau ca mari favoriți în fața celor de la KB Rahoveci. “Studenții” și-au respectat statutul și au demonstrate forță atât în atac, cât și în apărare pe totă durata jocului. În plus, Mihai Silvășan a dat șansa mai multor tineri să prindă gustul duelurilor europene, iar jucătorii nu l-au dezamăgit. U-BT s-a impus cu 91-47 și s-a calificat în grupele FIBA Europe Cup.

La finalul partidei, Mihai Silvășan a oferit concluziile sale despre succesul categoric. “Până la urmă e important că am reușit să ne îndeplinim obiectivul, acela de a fi în grupele FIBA Europe Cup. Vreau să felicit băieții pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Eram favoriți înaintea acestei duble, dar ei și-au făcut treaba la fiecare posesie. Mă bucur că am reușit să utilizez toată echipa. În ultimul sfert am jucat chiar cu patru jucători U23. Aș fi jucat chiar cu cinci, dar David Vida a fost eliminat. Pe de altă parte a evoluat bine și sper să continue tot așa.

Este foarte simplu, începem campionatul luni și pornim la drum în FIBA Europe Cup. Trebuie să fim din ce în ce mai buni, să fim concentrați și să avem o chimie cât mai bună pe zi ce trece. Vreau să remarc parchetul, este unul foarte bun.

Avem cea mai frumoasă sală din România, cel mai bun parchet și cele mai bune inele. Mă bucur că în sfârșit s-a achiziționat acest parchet. E benefic pentru toate sporturile de sală, băieții se simt mult mai bine pe el. Este una dintre cele mai bune suprafețe care există la ora actuală”, a declarat antrenorul.

U-BT Cluj va face parte din Grupa G a FIBA Europe Cup, alături de Sodertalje (Suedia), Balkan Botevgrad (Bulgaria), respectiv Enisey Krasnoyarsk (Rusia).

Comenteaza