Mihai Silvășan, după victoria cu Dinamo: “Știm că trebuie să muncim pentru orice succes”

Mihai Silvășan, după victoria cu Dinamo: “Știm că trebuie să muncim pentru orice succes”
| Foto: foto u-bt.ro

U-BT Cluj a câștigat greu în capitală, scor 100-90, în primul meci din Grupa A a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Formația clujeană a început cu dreptul noul sezon, însă partida cu Dinamo a fost mult mai complicată decât o arată scorul. Cele două echipe s-au aflat la egalitate pentru o bună parte din joc, dar inspirația “studenților” din finalul partidei a adus distanțarea pe tabelă și victoria. Patrick Richard a fost eroul finalului de meci, cu nouă puncte consecutive înscrise (24 în total).

Mihai Silvășan a oferit concluziile sale, după jocul din capitală. “A fost o dispută foarte grea, complicată. Toată lumea ne dădea ca mari favoriți, se credea că vom câștiga la pas. Exact de lucrul acesta ne-a fost frică. Știm că nimeni nu ne oferă victoria pe tavă, că trebuie să muncim pentru orice succes.

Mă bucur că am câștigat, dar nu am avut cel mai bun meci din punct de vedere defensiv. Am primit coșuri ușoare, încasând 90 de puncte. Este extrem de mult și parcă nu am avut prospețimea pe care ne-o doream. Victoria este victorie, mergem mai departe și ne dorim să fim din ce în ce mai bun”, a declarat antrenorul.

Marcator a 20 de puncte, Karlo Zganec a vorbit despre această partidă. “A fost un meci strâns. Nu ne așteptam să fie așa, însă cel mai important este că am câștigat. Nu am început partida prea bine, ei ne-au condus după primul sfert. Ulterior ne-am apărat mai bine și am revenit. Pe final, Patrick a găsit soluțiile potrivite în atac și am obținut victoria”, a declarat baschetbalistul.

Pentru U-BT Cluj urmează un nou duel în deplasare, de data aceasta împotriva celor de la BCMU Argeș Pitești.

Comenteaza