Mihai Silvășan după victoria cu Joventut Badalona: "I-am făcut pe suporteri fericiți și asta contează cel mai mult"

Mihai Silvășan după victoria cu Joventut Badalona: "I-am făcut pe suporteri fericiți și asta contează cel mai mult"
| Foto: u-bt.basketball

U-BT Cluj-Napoca a învins una dintre cele mai importante echipe din EuroCup, scor 98-82, în etapa a 6-a a Grupei A.

Deși Joventut Badalona este una dintre favoritele la câștigarea competiției, campioana României a făcut un meci mare în fața formației iberice și a obținut un succes important. La finalul partidei, Mihai Silvășan s-a declarat încântat de rezultat și de joc.

"Sunt foarte bucuros de această victorie, luând în calcul adversarul nostru. Să nu uităm că au câștigat Euroliga. E ușor atunci când ai 16 coșuri de trei puncte, ne-au ieșit acele aruncări.

Băieții și-au dorit mult victoria, cred că am controlat o bună parte din joc. Sunt extrem de fericit, le mulțumim și fanilor care au fost prezenți.

Din păcate a fost și meciul de fotbal la aceeași oră, am fi avut probabil mai mulți oameni alături de noi. I-am făcut pe suporteri fericiți și asta contează cel mai mult", a declarat Mihai Silvășan.

"Este o victorie dulce, având în vedere faptul că mi-am întâlnit vechea echipă. Noi am vrut să ne protejăm propriul teren. În sfârșit am aruncat incredibil la coș, chiar dacă știam că avem acest potențial.

Acum ne pregătim pentru Prometey și suntem bucuroși că am învins o echipă de calibru", a spus și Patrick Richard, cel care a reușit 14 puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări.

loading...
Comenteaza