Silvășan, după victoria de la Craiova: “Îi felicit pe băieți pentru felul cum au înțeles că trebuie să joace acest meci”

Silvășan, după victoria de la Craiova: “Îi felicit pe băieți pentru felul cum au înțeles că trebuie să joace acest meci”
| Foto: fiba.basketball

U-BT Cluj a oferit o demonstrație de forță în Oltenia și i-a învins pe cei de la SCMU Craiova, scor 95-69, în etapa a șaptea din Grupa Roșie a Ligii Naționale.

După o dublă complicată cu BCMU Argeș Pitești, clujenii s-au deplasat la Craiova pentru partida din campionat cu SCMU. Deși au început mai greu jocul, “studenții” au dominat clar partida și au reușit o victorie categorică pe terenul formației clasate pe locul patru în campionat.

Mihai Silvășan s-a declarat încântat de victorie, dar se gândește doar la returul din Cupa României, cu BCMU Pitești. “Un meci foarte reușit pentru noi din toate punctele de vedere. Am avut intensitate în apărare și nu i-am lăsat să-și facă jocul. În atac am avut o bună circulație a mingii și am găsit aruncări foarte bune.

Îi felicit pe băieți pentru felul cum au înțeles că trebuie sa joace acest meci. De acum ne gândim la meciul de miercuri, care va fi diferit din toate punctele de vedere. Mergem la Pitești doar cu gândul la victorie”, a precizat antrenorul.

Partida din sferturile Cupei României, dintre U-BT Cluj și BCMU Argeș Pitești se va disputa miercuri, 20 martie, de la ora 20:00. În tur, “studenții” s-au impus cu 93-88.

Comenteaza