Mihai Silvășan, după victoria din meciul cu CSU Sibiu: “Mă bucur că am fost profesioniști și că am câștigat într-un mod categoric”

Mihai Silvășan, după victoria din meciul cu CSU Sibiu: “Mă bucur că am fost profesioniști și că am câștigat într-un mod categoric”
| Foto: foto u-bt.ro

U-BT a învins fără emoții marea rivală în Derby-ul Ardealului, scor 92-64, după un meci controlat în totalitate de clujeni.

Campania de achiziții din iarnă și numirea lui Dusko Vujosevic ca antrenor coordonator au dat roade la formația clujeană, care pare de neoprit în startul sezonului. “Studenții” au câștigat toate meciurile, atât în campionat, cât și în FIBA Europe Cup, iar ultima partidă, cea cu CSU Sibiu a fost o adevărată demonstrație de forță. Clujenii au câștigat la pas Derby-ul Ardeaului, la aproape 30 de puncte diferență, scor 92-64.

“Trebuie să îi felicităm pe băieți, am încercat să le explicăm în ultimele două zile ce înseamnă un meci cu Sibiul. Pentru fanii noștri, derby-ul s-a accentuat în ultimii ani. Jucători au înțeles toate lucrurile acestea și au dus misiunea la bun sfârșit. Scorul nu este realist, Sibiul nu a avut la dispoziție un jucător important. Au avut o zi în minus de pauză, dar acestea nu sunt problemele noastre.

Mă bucur că am fost profesioniști și că am câștigat într-un mod categoric. A fost o atmosferă perfectă pentru derby. Țin să le mulțumesc din suflet fanilor, îi așteptăm în continuare și sperăm să nu îi dezamăgim. Ne odihnim în această seară și pregătim de mâine jocul din Rusia”, a declarat Mihai Silvășan.

La rândul său, Donatas Tarolis a vorbit despre jocul cu sibienii. “Am început meciul ezitant, dar apoi ne-am revenit. Am luptat întreg meciul, iar spiritul nostru de învingători ne-a adus victoria. Ne-am bătut pentru fiecare minge. Domnul Vujošević ne-a spus să nu ne relaxăm, să tragem tare și să fim atenți la CSU Sibiu. Mă simt minunat la Cluj-Napoca și încerc să dau tot ce am mai bun pentru echipă și fani”, a spus baschetbalistul.

Comenteaza