Mihai Silvășan, după victoria din meciul doi al semifinalei: “Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru a reuși să câștigăm”

Mihai Silvășan, după victoria din meciul doi al semifinalei: “Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru a reuși să câștigăm”
| Foto: fiba.basketball

U-BT a reușit să egaleze situația la general în seria cu CSM Oradea, după ce s-a impus în la doilea meci din Sala Polivalentă, scor 92-82.

După ce au pierdut primul meci din semifinale, clujenii au reușit să revin în cea de-a doua partidă și s-au impus categoric. Un joc bun sub ambele panouri a garantat o victorie pentru echipa lui Mihai Silvășan, care acum va avea o misiune dificilă la Oradea. “Studenții” sunt obligați să obțină cel puțin o victorie pe terenul campioanei en-titre pentru a mai spera la finala Ligii Naționale.

Mihai Silvășan a vorbit despre victoria cu orădenii. “Am avut o atitudine foarte bună, mental am fost puternici după înfrângerea de acum două zile. S-a văzut o dorință mare să nu ieșim din calculele semifinalei. Dacă am fi pierdut, ne-ar fi fost foarte greu să întoarcem seria.

A fost un meci bun de-al nostru, însă a fost doar un meci. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să mergem la Oradea cu o dorință și o motivație foarte mare, pentru a reuși să câștigăm”, a declarat tehnicianul.

Antrenorul clujenilor a explicat decizia de a-l înlocui pe Easley cu Alhaji, care a fost cel mai bun marcator al formației. “Întotdeauna este o decizie grea când vine vorba pe cine să las în afara lotului. Alhaji nu a fost integrat în ritmul echipei la ultimele partide și am decis să jucăm o formulă mai înaltă, cu Tony Easley.

După înfrângerea de duminică, am simțit că trebuie să jucăm mai rapid și asta ne-a ieșit. Kyndall a fost puțin obosit și dacă nu era Mohammed, am fi avut viața grea. Sunt fericit că a reușit să ne ajute, știam că este un jucător cu experiență, capabil să facă diferența”, a precizat Silvășan.

Cel de-al treilea meci al semifinalei dintre U-BT și CSM Oradea se va disputa sâmbătă, 18 mai.

Comenteaza