Mihai Silvășan face apel la fani înaintea meciului cu SCMU Craiova: “Așteptăm publicul să umple sala”

Mihai Silvășan face apel la fani înaintea meciului cu SCMU Craiova: “Așteptăm publicul să umple sala”
| Foto: fiba.basketball

Antrenorul formației U-BT așteaptă ca aportul fanilor să fie decisiv în jocul elevilor săi în cel de-al doilea meci din faza a doua a campionatului.

După ce au debutat cu o înfrângere în Top 6, clujenii primesc vizita echipei SCMU Craiova, formație clasate pe locul al patrulea, la doua un punct în spatele “studenților”. Craiovenii sosesc în Sala Sporturilor “Horia Demian” tot cu gândul la victorie, după ce au cedat pe propriul teren, în fața campioanei CSM Oradea. În prima fază ca campionatului, cele două echipa și-au câltigat jocurile de acasă. U-BT s-a impus cu 95-68, în timp ce oltenii au câștigat la limită, 72-70.  

Înaintea partidei, antrenorul Mihai Silvășan a făcut apel la fanii “studenților”. “Următorul meci îl disputăm în compania unei echipe valoroase, cu jucători experimentați care și-au demonstrat valoarea în Liga Naționala. Ne dorim să câștigam, mai ales că venim după o înfrângere foarte dureroasă la Pitești. Meciul se dispută în Sala Sporturilor “Horia Demian”, o sala încărcată de istorie. Așteptăm publicul să umple sala și să ne ajute să obținem încă o victorie”, a declarat tehnicianul.

Partida dintre U-BT și SCMU Craiova se va disputa vineri, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor Horia Demian.

Comenteaza