Mihai Silvășan, înaintea celui de-al patrulea meci din EuroCup: "Suntem suficient de motivați să facem tot ce ține de noi să câștigăm"

Mihai Silvășan, înaintea celui de-al patrulea meci din EuroCup: "Suntem suficient de motivați să facem tot ce ține de noi să câștigăm"
| Foto: u-bt.basketball

Antrenorul campioanei României a prefațat întâlnirea cu lituanienii de la BC Lietkabelis, din Grupa A din competiția continentală.

U-BT Cluj-Napoca se pregătește de cel de-al patrulea duel din EuroCup. "Studenții" au ajuns deja în Lituania, acolo unde vor întâlni BC Lietkabelis. Înaintea partidei, Mihai Silvășan și-a lăudat adversarii, pe care îi consideră valoroși, dar e de părere că elevii săi se pot impune, în ciuda absenței lui Karel Guzman.

"Vom întâlni o echipă bună, care are mulți jucători formați în școala lituaniană de baschet. Aceștia sunt sportivi educați, disciplinați, care pot să marcheze cu lejeritate din spatele liniei de trei puncte.

Sunt o formație cu o rotație adâncă, în sensul că folosesc 10 sau chiar 11 baschetbaliști la fiecare meci. Ei joacă agresiv, mai ales la meciurile de pe teren propriu. Nu sunt o echipă de nebătut, cu siguranță mergem acolo să ne dăm șanse să câștigăm meciul.

Cred că suntem suficient de motivați să facem tot ce ține de noi să câștigăm. Din păcate, ne-am deplasat în Lituania fără Karel Guzman. Nu s-a reușit obținerea vizei pentru el, așa că a rămas la Cluj-Napoca", a declarat Silvășan.

"Cred că va fi un meci greu, dar noi am avut noroc că ne-am odihnit în acest weekend. Am analizat greșelile făcute în ultimele meciuri și am reușit să ne antrenăm la capitolele unde stăm mai prost. Vom fi odihniți și motivați să câștigăm", a spus și Nandor Kuti.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și BC Lietkabelis este programată miercuri, 2 noiembrie, de la 19:00.

Comenteaza