Mihai Silvășan înaintea debutului în grupele Basketball Champions League: “De abia acum începe greul”

Mihai Silvășan înaintea debutului în grupele Basketball Champions League: “De abia acum începe greul”
| Foto: u-bt.ro

La prima participare în grupele competiției continentale, U-BT Cluj-Napoca începe parcursul pe teren propriu, în compania turcilor de la Darussafaka.

După ce a trecut de trei meciuri de calificare, la turneul din Grecia, formația clujeană se pregătește de debutul în grupele Basketball Champions League. Primul adversar al “studenților” va fi Darussafaka, echipă ce ocupă locul al șaselea în prima ligă din Turcia.

Antrenorul celor de la U-BT, Mihai Silvășan, a prefațat primul joc al formației sale în grupele competiției continentale.

“Jucăm pentru prima oară în istoria acestui club în grupele Basketball Champions League. Ne bucurăm că am ajuns până aici, dar acest lucru nu ne permite să ne relaxăm. De abia acum începe greul. Avem o misiune dificilă în prima etapă, întâlnim o echipă din Turcia.

Știm ce înseamnă campionatul din Turcia din punct de vedere al valorii. Ei au un lot bun, competitiv. Tocmai au învins-o pe Galatasaray la mare luptă, după două reprize de prelungiri. Sunt convins că vor veni aici hotărâți să câștige primul meci.

Suntem optimiști și mă bucur că a revenit Dustin Hogue la antrenamente. Am reușit să îl aducem pe Will Cherry și l-am înlocuit pe Toni Katić. Cherry nu s-a acomodat încă, dar este mai bine decât să nu avem fundaș. Obiectivul este să dăm tot ce avem mai bun și chiar să câștigăm”, a spus Mihai Silvășan înaintea partidei.

Partida programată astăzi, de la 19:30, se va disputa în BT Arena. 

Comenteaza