Mihai Silvășan, încântat de victoria cu Happy Casa Brindisi: “Băieții au arătat că sunt puternici din punct de vedere mental”

Mihai Silvășan, încântat de victoria cu Happy Casa Brindisi: “Băieții au arătat că sunt puternici din punct de vedere mental”
| Foto: championsleague.basketball

U-BT Cluj-Napoca și-a păstrat seria de invincibilitate și a reușit cel de-al doilea succes în Grupa G din Basketball Champions League.

Formația clujeană a reușit un nou meci mare în competiția continentală și conduce grupa din care face parte. “Studenții” au condus în cea mai mare parte a partidei din Italia, însă baschetbaliștii de la Brindisi au revenit pe final.

Conduși din teren de Patrick Richard, clujenii nu au cedat și au reușit să se impună cu 76-71, un rezultat care l-a încântat pe antrenorul Mihai Silvășan.

“Mă bucur foarte mult de această victorie. Ne așteptam la un meci dificil în compania celor de la Brindisi. Știam că nu sunt mulțumiți de rezultatul primului meci din grupă. Știam că vor da totul să câștige în această seară.

Am avut și puțin noroc, deoarece lor le-au lipsit doi dintre cei mai importanți jucători. Vreau să îmi felicit jucătorii, au avut o atitudine foarte bună. Nu am făcut cel mai bun meci al nostru, am pierdut 18 mingi, dar am câștigat.

Atunci când Brindisi ne-a condus la 7 puncte, băieții au arătat că sunt puternici din punct de vedere mental. Au rămas în meci, deși publicul a pus mare presiune. Ne-am apărat bine, am înscris coșuri importante și am câștigat”, a spus antrenorul campioanei României.

Eroul clujenilor, Patrick Richard, a vorbit și el despre deznodământul partidei. “A fost un meci greu, disputat într-o sală unde nu este ușor să joci. Nu am oferit cel mai bun cel mai bun baschet al nostru, însă am condus o bună parte din meci.

Pe final ei au revenit, dar nu ne-am pierdut cu firea. Am fost uniți și am înscris aruncări importante pentru a obține o victorie mare în deplasare”, a declarat baschetbalistul.

Comenteaza