Mihai Silvășan, încântat după victoria cu CSU Sibiu: “Am arătat caracter, determinare”

Mihai Silvășan, încântat după victoria cu CSU Sibiu: “Am arătat caracter, determinare”
| Foto: u-bt.ro

U-BT a revenit de la -16 și a reușit să își învingă marea rivală în sferturile de finală ale Cupei României.

“Studenții” își continua drumul spre un nou trofeu, după ce au aobținut un succes entuziasmant în “Derby-ul Ardealului”. Formația clujeană a avut forța să revină pe tabelă și să se impună în prelungiri în fața celor de la CSU Sibiu. La finalul partidei, Mihai Silvășan s-a declarant încântat de elevii săi.

“A fost un meci foarte greu, știam că va fi așa. Sibiul sunt o echipă foarte puternică din punct de vedere fizic. Am fost dominați în prima repriză la recuperări, au avut 9 recuperări ofensive, ceea ce nu ne doream să se întâmple. Apărarea noastră le-a permis să înscrie 50 de puncte, evident... mult. În repriza a doua ne-am trezit, chiar dacă și ei au avut un run în sfertul trei.

Am arătat caracter, determinare. Am crezut în victorie și până la urmă am obținut-o. Dacă nu dai totul împotriva Sibiului, nu se poate să câștigi. Trebuie să te lupți cu ei și doar așa putem vorbi despre baschet. Meciul s-a terminat, mâine vom disputa semifinala. Indiferent de problemele de lot, vom trage tare. Karel a suferit o accidentare urâtă, nu cred că va fi duminică pe teren. Santa s-a antrenat puțin, nu suntem într-o situație favorabilă, dar nu vom ceda nicio secundă. Ne vom bate să jucăm finala și să o câștigăm”, a spus antrenorul.

Comenteaza