Mihai Silvășan, mesaj clar după succesul cu Timișoara. "Trebuie să ne luptăm pentru victorii, nimeni nu ne va oferi nimic pe tavă"

Mihai Silvășan, mesaj clar după succesul cu Timișoara. "Trebuie să ne luptăm pentru victorii, nimeni nu ne va oferi nimic pe tavă"
| Foto: foto u-bt.ro

Deși U-BT a înregistrat o victorie facilă cu timișorenii, 98-89, antrenorul clujenilor îndeamnă la concentrare din partea elevilor săi.

Silvășan a fost mulțumit de prima victorie din Top 6 și crede că baschetbaliștii campioanei au fost mai conectați la miza partidei, decât în meciul pierdut, 84-74, în fața echipei CSM Steaua.

”Un joc greu, ca toate meciurile din 1-6, toate aceste meciuri vor fi grele, sunt echipe bune, un campionat echilibrat. Tot timpul le-am spus băieților că trebuie să muncim pentru fiecare meci, să muncim la fiecare antrenament și să ne luptăm pentru victorii.

Nimeni nu ne va oferi nimic pe tavă. Mă bucur că am reușit să învingem din nou Timișoara la o săptămână după precedentul meci cu ei, cred eu că de această dată am controlat mai clar, mai bine meciul, deși, din nou, am luat foarte multe puncte.

Timișoara este o echipă foarte talentată, dar și noi i-am lăsat de multe ori să își facă jocul.  Am fost mai concentrați decât în repriza a doua a meciului cu Steaua, foarte slabă din punctul de vedere al intensității și concentrării, azi ne-am propus să nu ne pierdem concentrarea și am reușit” a declarat tehniciannul “studenților”.

U-BT ocupă locul secund în Liga Națională, cu 43 de puncte, la un punct în spatele liderului BC CSU Sibiu. Următorul meci pentru băieții pregătiți de Mihai Silvășan va fi în deplasare, marți, 3 aprilie, de la ora 18:00, împotriva formației BCMU FC Argeș Pitești.

Comenteaza