Mihai Silvășan, mulțumit după succesul cu CSU Sibiu: “Îi felicit pe băieți pentru felul cum au luptat”

Mihai Silvășan, mulțumit după succesul cu CSU Sibiu: “Îi felicit pe băieți pentru felul cum au luptat”
| Foto: foto u-bt.ro

Antrenorul celor de la U-BT Cluj și-a lăudat elevii, însă victoria a fost umbrită de accidentarea lui Karlo Zganec.

Formația clujeană a făcut un pas important spre Final Four-ul Cupei României, după ce și-a învins marea rivală, CSU Sibiu, scor 83-64, în turul sferturilor de finală ale competiției. Deși sibienii au început mai bine jocul din Sala Polivalentă, gazdele au preluat inițiativa și au nu au mai cedat controlul partidei până la final. U-BT a înregistrat o victorie importantă și e deja cu un pas în semifinalele Cupei.

“Mai mult decât victoria mă bucură diferența de scor pe care am obținut-o. Îi felicit pe băieți pentru felul cum au luptat. Au fost determinați în fața Sibiului, despre care se știe că este o echipă atât de puternică sub panou. Lucrul trist este legat de accidentarea lui Karlo, care pare destul de serioasă. Ne dorim ca veștile să nu fie atât de rele precum par. A arătat destul de urât ceea ce s-a întâmplat cu el. Încă nu ne pronunțăm, așteptăm să vedem ce iese la RMN și ce ne vor spune medicii.

Pe de altă parte, încheiem o primă parte a sezonului cu succes. Poimâine revenim la antrenamente, avem program normal și încercăm să pregătim cât mai bine meciul cu Timișoara din 4 ianuarie. Pe această cale, vreau să le urez tuturor iubitorilor de baschet din Cluj în primul rând, dar și din țară, un an nou cât mai bun”, a declarat Mihai Silvășan.

Marcator a nouă puncte, Donatas Tarolis a vorbit și el despre joc. “A fost un meci dificil, întotdeauna este așa împotriva Sibiului. Este o rivalitate mare între cele două echipe. Ei joacă foarte fizic, sunt puternici la recuperările ofensive. Noi am răspuns în aceeași manieră, am respectat ce ne-a spus antrenorul și așa am obținut victoria”, a spus baschetbalistul.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza