Mihai Silvășan nu renunță la lupta pentru calificare: "Ne vom strădui în următoarele jocuri și poate că se va produce o minune"

Mihai Silvășan nu renunță la lupta pentru calificare: "Ne vom strădui în următoarele jocuri și poate că se va produce o minune"
| Foto: u-bt.basketball

U-BT Cluj-Napoca a pierdut pe terenul celor de la Pallacanestro Brescia, scor 103-84, iar șansele "studenților" de a ajunge în play-off sunt aproape de 0.

Etapa cu numărul 14 a Grupei A din EuroCup a adus un nou eșec pentru campioana României. Deși partida din Italia a fost echilibrată timp de trei sferturi și jumătate, ceva s-a rupt pe final, gazdele s-au distanțat și au obținut succesul.

La finalul meciului, Mihai Silvășan a avut puterea de a-și felicita adversarii și a anunțat că încă speră la o minune care ar putea aduce calificarea echipei sale în faza următoare.

"În primul rând, felicitări celor de la Brescia pentru victorie. Cred că am jucat bine timp de 35 de minute, apoi am căzut. Nu cred că cele 20 de puncte înregistrate la final reprezintă diferența reală dintre cele două echipe.

Consider că am jucat mai bine decât o arată scorul și le-am oferit o replică puternică adversarilor. Din păcate, am făcut mai multe greșeli și apoi am încercat să revenim. Am venit aici să ne luptăm, dar din nefericire nu am putut să fim constanți timp de 40 de minute.

Șansele noastre au scăzut, însă trebuie să ne respectăm pe noi înșine și să respectăm competiția, așa că vom aborda serios fiecare partidă. Ne vom strădui cât se poate de tare în următoarele jocuri și poate că se va produce o minune și ne vom califica", a declarat antrenorul la finalul jocului.

În prezent, U-BT Cluj-Napoca ocupă locul al nouălea în Grupa A din EuroCup, cu 4 victorii și 10 înfrângeri.

Comenteaza