Mihai Silvășan, precaut înaintea duelului cu Reyer Veneția: "Nu va fi ușor, trebuie să jucăm un baschet de calitate"

Mihai Silvășan, precaut înaintea duelului cu Reyer Veneția: "Nu va fi ușor, trebuie să jucăm un baschet de calitate"
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Antrenorul campioanei României a prefațat cel de-al treilea meci al grupei din EuroCup, contra unei formații puternice din Italia.

U-BT Cluj-Napoca se află în fața celei de-a treia runde din competiția continentală, iar adversara "studenților" va fi Umana Reyer Veneția. Fosta echipa a lui Victor Sanders vine la Cluj după o victorie cu echipa de Euroligă Olimpia Milano, scor 77-69. Mihai Silvășan a recunoscut calitatea oponenților săi, însă crede în șansele la victorie ale echipei sale.

"Suntem foarte entuziasmați de faptul că avem șansa să jucăm cu o echipă foarte puternică din campionatul italian. Ei tocmai au învins Olimpia Milano, echipă de Euroligă. Motivația noastră este maximă, ne dorim să facem un meci bun și să câștigăm în fața propriilor suporteri. Nu va fi ușor, trebuie să jucăm un baschet de calitate.

Trebuie să fim constanți pe durata celor 40 de minute și să avem și puțin noroc. Dacă ne uităm la clasament ei au 0-2, dar poate fi înșelător. Au un lot extrem de competitiv, jucători cu ani buni în Euroligă. Îi tratăm cu mare respect, dar nu ne e frică de ei, vom da ce avem mai bun. Orice informație despre ei este bine venită.

Am primit informații de la Sanders, dar și alte informații pe care le avem din Italia. Îi cunoaștem, știm destul de bine ce joacă. Au o bancă lungă, jucători talentați pe toate pozițiile. Sunt destul de mari, dar au și shooteri experimentați și jucători care pot face diferența 1 la 1", a declarat Mihai Silvășan.

"E al treilea meci din EuroCup, avem 1-1 și e o oportunitate să jucăm din nou acasă. Va fi o provocare împotriva celor din Veneția, au pierdut primele meciuri, dar sunt foarte talentați. Este destul de devreme să vorbim de următoarea fază. Încă putem crește, avem mulți jucători noi. Tuturor ne trebuie timp să ne înțelegem rolul și să devenim confortabili", a spus conducătorul de joc Jordan Taylor.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Umana Reyer Veneția este programată marți, de la 19:00, în BT Arena. 

Comenteaza