Mihai Silvășan știe cum poate învinge ratiopharm Ulm: "Cu siguranță apărarea noastră va fi cheia în acest meci"

Mihai Silvășan știe cum poate învinge ratiopharm Ulm: "Cu siguranță apărarea noastră va fi cheia în acest meci"
| Foto: u-bt.basketball

Antrenorul campioanei României a prefațat partida din runda cu numărul 9 a Grupei A din EuroCup.

U-BT Cluj-Napoca se află în fața ultimului meci al anului în cadrul competiției continentale. În Sala Polivalentă va sosi ratiopharm Ulm, formație cu un record de 4-4. Înaintea partidei, Mihai Silvășan a vorbit al superlativ despre trupa germană, dar e convins că o defensivă bună a elevilor săi ar putea aduce victoria campioanei României.

"Este ultimul meci din turul primei părți din EuroCup. Vom întâlni o echipă competitivă, o echipă tânără, care are jucători extrem de talentați și care evoluează cu o energie foarte mare. Scopul nostru e să îi facem să dea puține puncte. Cu siguranță apărarea noastră va fi cheia în acest meci.

Este un meci extrem de important pentru noi ca să rămânem acolo în lupta pentru play-off și primele 5-6. Așteptăm suporterii în număr cât mai mare și îmi doresc să ne bucurăm împreună de o victorie. Momentan suntem pe loc de calificare, dacă vom învinge vom fi la egalitate cu Ulm.

Fiecare meci e extrem de important. Suntem la jumătatea sezonului, avem șanse de calificare. Este o grupă extrem de dificilă și echilibrată. Trebuie să fim tot mai buni, mai ales în apărare. Suntem pe locul 2 la puncte marcate și pe primul loc la assist-uri.

Avem o ofensivă bună, dar acest lucru nu ne-a adus mai multe victorii. Concluzia e că avem nevoie de o apărare mai bună pentru a câștiga la acest nivel", a declarat Mihai Silvășan.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și ratiopharm Ulm este programată miercuri, de la 19:00, în BT Arena.

Comenteaza