Mihai Silvășan vrea o schimbare de atitudine în meciul cu BC SCM Timișoara: Trebuie să ne luptăm pentru victorie cu tot ce putem

Mihai Silvășan vrea o schimbare de atitudine în meciul cu BC SCM Timișoara: Trebuie să ne luptăm pentru victorie cu tot ce putem
| Foto: foto u-bt.ro

Antrenorul clujenilor susține că a avut o discuție cu jucătorii săi după înfrângerea cu Steaua (84-74), iar jocul echipei se va îmbunătăți.

Silvășan consideră că echipa sa va arăta altfel în meciul cu ocupanta locului 5, dar știe că timișorenii pot pune probleme serioase fostei campioane. ”Venim după un eșec, iar o înfrângere nu este un lucru plăcut niciodată, mai ales că am controlat o bună parte din meci. A fost total opusul meciului cu Timișoara de acasă, în care am fost conduși timp de 35 de minute din meci, după care am revenit și am câștigat, același lucru l-a făcut Steaua de partea opusă. Am avut discuții și unele lucruri nu trebuie să se mai întâmple, chiar dacă avem o zi proastă sau nu ne intră mingea în coș, trebuie să arătăm intensitatea necesară și să ne luptăm pentru victorie cu tot ce putem. Timișoara este o echipă bună, cu jucători de valoare, mulți dintre ei evoluează de mult timp împreună, sunt o echipă bună. Lapornik a început antrenamentele din această săptămână, se simte bine, nu are nicio problema, probabil va evolua în meciul de sâmbătă”, a declarat tehnicianul clujenilor.  

Antrenorul “studenților” crede că, în acest an, lupta la titlu va fi una mult mai complicată decât în sezonul trecut. “Probabil că această fază a campionatului va fi mai atractivă decât sezonul trecut, lupta pentru primele locuri e acerbă, nu mai este o echipă certă care să termine pe primul loc, toată lumea se va lupta, toată lumea are șanse, vom vedea la final cine va fi mai puternic”, a adăugat Silvășan.

Extrema Zeljko Sakic știe că secretul pentru victoria în partida cu Timișoara va fi concentrarea pe toată durata partidei și cere acest lucru de la colegii săi. ”Sper ca echipa să fie ok după meciul cu Steaua, am avut o vizionare a jocului, sper că am învățat ce am greșit în acel meci. Trebuie să jucăm mai bine și să fim concentrați la următoarele meciuri. Toate meciurile din acest sezon cu Timișoara, atât în campionat, cât și în Cupă au fost decise de o posesie sau două. Acest lucru e bun pentru fani, pentru baschet, sper că noi am învățat ceva din aceste trei meciuri, trebuie să fim concentrați timp de 40 de minute, dacă nu o facem ne va fi greu. Această fază mai are încă nouă meciuri pentru fiecare echipă, vom vedea cine va fi pe primul loc la finalul ei”, a spus croatul.

Duelul dintre U-BT și BC SCM Timișoara se va disputa sâmbătă, 31 martie, de la ora 19, în Sala Sporturilor “Horia Demian”. Meciul va fi transmis de canalul oficial de Youtube al FRB.

Comenteaza