Mihai Silvășan după înfrângerea cu SCMU Craiova: "Mergem mai departe, campionatul este lung și trebuie să fim puternici"

Mihai Silvășan după înfrângerea cu SCMU Craiova: "Mergem mai departe, campionatul este  lung și trebuie să fim  puternici"
| Foto: fiba.basketball

U-BT a cedat în Oltenia, scor 72-70 și a înregistrat cel de-al treilea pas grești al sezonului în Liga Națională. 

După o serie de patru succese consecutive, clujeii s-au împiedicat pe terenul Craiovei, echipă pe care au învins-o la scor în prima parte a campionatului. Deși au dominat prima parte a partidei,  "studenții" nu au putut gestiona finalul de meci, când craiovenii și-au apărat foarte bine avantajul. 

Mihai Silvășan s-a declarat dezamăgit la finalul partidei. "Un meci foarte intens, care din păcate nu s-a terminat cum ne doream. Am avut câteva momente bune, însă nu am reușit să fim lucizi și să ne păstram avantajul. La finalul meciului am fost în situația de a ne baza pe apărare și de a intra în prelungiri sau de a ne baza pe atac și să câștigam meciul. Am ales a doua variantă care din păcate nu ne-a ieșit, chiar dacă am avut două aruncări la ultima posesie. Mergem mai departe. Campionatul este încă lung și trebuie să fim mai puternici după fiecare meci", a precizat antrenorul clujenilor. 

U-BT ocupă locul al doilea în Liga Națională, la un punct în spatele rivalei CSU Sibiu. Pentru "studenți" urmează partida cu CSU Oradea, din 6 ianuarie. 

Comenteaza