Video Mike Cestor își dorește să revină cât mai repede în teren: “Îmi lipseşte fotbalul şi îmi lipseşte România”

Mike Cestor își dorește să revină cât mai repede în teren: “Îmi lipseşte fotbalul şi îmi lipseşte România”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fundașul francez a declarat într-un internviu publicat de canalul de Youtube al celor de la CFR Cluj că îi lipsește fotbalul și își dorește să revină cât mai repede pe gazon după accidentarea suferită în luna octombrie.

“Acum sunt bine, recuperarea merge bine. Cred că va mai dura ceva timp, dar merge bine. E greu pentru că îmi doresc să joc, îmi lipseşte fotbalul. Îmi lipsesc colegii şi îmi lipseşte România. Am însă sprijinul staff-ului, al colegilor care mă sună în fiecare săptămână.

Am vorbit cu Bilaşco din partea staff-ului... E greu, dar simt că am sprijinul întregului club. Simt că voi reveni pe teren mai puternic după această accidentare. Dacă recuperarea va fi bună cu siguranţă voi fi mai puternic", a declarat fundaşul.

”Am urmărit meciurile echipei, dar e greu când te uiţi, pentru că ţi-ai dori să fii acolo, în teren. Îi susţin pe colegi, dar e greu, pentru că nu pot să joc. Când jocul nu merge bine aş vrea să fac ceva, să schimb ceva, dar nu pot, pentru că sunt în faţa televizorului.

După fiecare meci vorbesc cu colegii, pot fi un fel de antrenor, pentru că le spun că puteau face aşa sau aşa... dar eu nu pot să fac nimic.

Nu e cea mai grea perioadă a carierei, pentru că am mai avut o accidentare gravă acum cinci ani... şi atunci cred că a fost cea mai dificilă perioadă pentru mine pentru că a fost prima. Iar aceasta ar fi a doua... e greu, dar sunt pozitiv şi simt susţinerea tuturor, ceea ce nu s-a întâmplat prima oară”, susține Cestor.

Stopperul în vârstă de 28 de ani a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile în luna octombrie, la partida dintre CFR Cluj și FC Voluntari.

Comenteaza