Minaur Baia Mare le-a stricat sărbătoarea handbalistelor de la “U” Cluj

Minaur Baia Mare le-a stricat sărbătoarea handbalistelor de la “U” Cluj

Meciul aniversar de Centenar al formației clujene a fost câștigat de maramureșence, care s-au impus la limită, scor 29-28.

Cu noile jucătoare prezentate pentru prima dată în fața propriilor fani, Universitatea Cluj a arătat un joc diferit față de stagiunea precedentă. Deși noile achiziții nu au avut suficient timp la dispoziție pentru a se integra perfect, echipa condusă de Alin Bondar a arătat momente bune de joc. Totuși, scorul final avea să fie în favoarea fetelor de la Minaur, în ciuda faptului că Universitatea Cluj a intrat în avantaj în ultimele minute.

Chiar dacă formația sa a pierdut, Alin Bondar s-a declarat mulțumit la finalul partidei. “Rezultatul nu a contat pentru noi, sunt mai mulțumit de cea de-a doua repriză, însă noi suntem puțin în urmă cu pregătirea deoarece am început mai târziu, celelalte echipe au început cu o săptămână sau două înaintea noastră. Macarena Gandulfo a sosit chiar azi, nu are niciun antrenament cu noi și în aceea și situație se află și Larisa Araujo.

Suntem mulțumiți, suntem mulțumiți și de jucătoarele tinere, ele sunt puțin speriate la acest moment, dar e normal și așteptăm să crească. Din ce am văzut și dacă ne luăm după evoluția Macarenei Gandulfo, care nu a făcut niciun antrenament, ea este probabil cea mai bine integrată dintre jucătoare. Larisa are probleme cu adaptarea la fusul orar. Noi știm ce avem de făcut, antrenamentele au fost mai mult fizice și eu mă declar mulțumit”, a declarat antrenorul la finalul partidei.

Comenteaza