Minteuan, al 13-lea antrenor din "era Paszkany": Soluţia sunt eu!

Minteuan, al 13-lea antrenor din
Alin Minteuan, fost antrenor secund sub Andone, Trombetta, Uhrin, Conceicao, Mandorlini şi Cârţu, a preluat astăzi echipa. Conducerea caută între timp un înlocuitor pentru Sorin Cârţu.
Alin Minteuan a condus joi primul antrenament al CFR-ului, din postura de antrenor principal. El nu are licenţa PRO, cu doar licenţa A.

Întrebat ce crede despre "soluţia Boloni", Minteuan a spus: "Soluţia sunt eu". Fostul mijlocaş este al 13-lea antrenor al CFR-ului din 2002, anul în care clubul a fost cumpărat de Paszkany Arpad.

Antrenorul a comentat ultimele evenimente de la CFR: "Au fost modificări făcute într-un timp foarte scurt. Nu pot să spun că mă aşteptam, eu sunt pregătit mereu pentru orice, îmi fac doar datoria. Poate a fost o mutare surprinzătoare, dar trebuie să ne obişnuim cu ideea, nu să ne lamentăm. Sunt fericit şi sper să facem un joc foarte bun cu Steaua. O victorie ar fi extraordinară, după ce am făcut mai multe meciuri mai puţin bune în ultima vreme. Am vorbit cu Sorin Cârţu, am rămas în relaţii de prietenie cu el. Mi-a urat mult succes, eu am făcut la fel. Era supărat, normal, cine nu ar fi?", a afirmat Alin Minteuan.

CITEŞTE ŞI:
"Huliganul" Cârţu, dat afară de la CFR. Vezi cine e noul antrenor





Comenteaza