Minteuan confirmă declarațiile lui Djokovic: “O medalie îți aduce bucurie, dar nu poți să mergi cu ea la supermarket”

Minteuan confirmă declarațiile lui Djokovic: “O medalie îți aduce bucurie, dar nu poți să mergi cu ea la supermarket”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul antrenor din Gruia a confirmat spusele mijlocașului, care susține că fotbaliștii campioanei nu au mai fost plătiți din martie.

Deși s-a despărțit de CFR Cluj înainte de reluarea campionatului, Alin Minteuan a recunoscut că i-a susținut în lupta pentru titlu pe “feroviari”. Mai mult, fostul tehnician al campioanei a confirmat declarațiile lui Djokovic, conform cărora ultimul salariu primit de jucătorii CFR-ului a fost în luna martie.

“Este adevărat că sunt neplătiți, toate performanțele trebuie răsplătite. În sport și nu numai, performanța se plătește cu bani, asta e răsplata. O medalie îți aduce bucurie, dar nu poți să mergi cu ea la supermarket și să cumperi ceva”, a spus Minteuan la Pro X.

Antrenorul a vorbit și despre ceea ce urmează pentru clujeni. “E o provocare pentru Petrescu să încerce să intre în grupele Champions League, dar va fi foarte greu. A fost și anul trecut, e greu să obții performanță după performanță, mai ales în Europa. CFR a pus stăpânire pe Liga 1, dar în Europa este mult mai greu.

Este vorba de investițiile pe care le faci, începând de la juniori. Noi, din păcate, în România nu prea facem aceste lucruri. Ar fi extraordinar să ajungă și în Europa League, pentru că s-au mărit bonusurile și vin bani frumoși”, a mai declarat fostul mijlocaș.

Comenteaza