Mircea Cojocaru, după primul meci pe banca Universității Cluj: “Până acum am confundat Liga a 2-a cu Liga a 3-a”

Mircea Cojocaru, după primul meci pe banca Universității Cluj: “Până acum am confundat Liga a 2-a cu Liga a 3-a”

Antrenorul consideră că meritul pentru victoria cu ACS Poli Timișoara este în totalitate al elevilor săi.

După ce Adrian Falub a fost demis, șefii Universității Cluj au apelat la o variant la îndemână și l-au numit antrenor principal pe Mircea Cojocaru. Debutul său pe banca “studenților” a fost unul reușit, după ce elevii săi au trecut la pas, de ACS Poli Timișoara, scor 4-0.

Mircea Cojocaru a explicat situația de la club și care va fi abordarea sa în calitate de antrenor. “S-a văzut că băieţii au avut o atitudine corespunzătoare, detaliu pe care am şi mizat. Meciul nu a fost simplu, chiar dacă am întâlnit o echipă destul de tânără, cu potenţial. Am fost foarte liniştiţi în această perioadă, în ciuda ultimelor schimbări de la club.

Îi cunosc pe băieţi şi am colaborat foarte bine cu vechiul staff tehnic al Universităţii. E meritul lor, eu nu puteam să schimb mare lucru în două-trei zile, dar am avut şi mult ghinion în acest campionat. Eu voi asigura interimatul, iar conducerea clubului urmează să hotărască dacă şi când va veni următorul staff.

În vară am fost optimişti în privinţa promovării, ne-am pregătit foarte bine, în condiţii foarte bune şi cred că dacă am fi completat lotul în anumite compartimente acum am fi avut mai multe puncte în clasament. Noi am jucat fotbal în tot acest timp, dar am fost mult prea ofensivi.

Am confundat Liga a 2-a cu Liga a 3-a, unde am defilat. Ne-a luat valul puţin, iar până când ne-am trezit fiecare echipă avea şaşe-şapte contraatacuri, primeam gol şi ne era dificil să revenim în joc”, a declarat tehnicianul.

Următorul meci pentru clujeni va fi în Cupa României, împotriva Astrei Giurgiu. Partida va avea loc miercuri, 31 octombrie, de la ora 19:00.

Comenteaza