Mircea Rednic a confirmat trecerea lui Aly Abeid de la UTA la CFR Cluj: "Eu nu m-am împotrivit"

Mircea Rednic a confirmat trecerea lui Aly Abeid de la UTA la CFR Cluj: "Eu nu m-am împotrivit"
| Foto: facebook.com/uta1945arad

Antrenorul echipei arădene a confirmat imediat după jocul dintre formația sa și FC Botoșani că fundașul va ajunge în Gruia.

Aflat în ultimele 6 luni de contract, Aly Abeid s-a înțeles cu CFR Cluj și urma să se alăture "feroviarilor" la finalul actualei stagiuni. Totuși, Adrian Mutu l-a dorit cu insistență, iar Nelu Varga a anticipat transferul, în schimbul sumei de 100.000 de euro.

Mutarea imediată a fundașului ce evoluează pentru naționala Mauritaniei a fost confirmată de Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA care a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Abeid.

"S-au înțeles cluburile. El va pleca la CFR. E o pierdere. E un super jucător și m-am înțeles foarte bine cu el. Decât să pierdem un jucător, e mai bine așa. E o decizie care a fost luată de toată lumea.

Eu nu m-am împotrivit. E greu să faci un jucător să fie concentrat, să fie 100%, când el se gândește că poate să se accidenteze. Cred că este o decizie bună, dar nu înainte de meci", a declarat tehnicianul, potrivit Digisport.

Comenteaza