Mircia Giurgiu către LPF: Solicitaţi operatorilor TV să ofere un pachet cu meciurile din Liga I, cu 10 lei/lună

Mircia Giurgiu către LPF: Solicitaţi operatorilor TV să ofere un pachet cu meciurile din Liga I, cu 10 lei/lună
Realizarea de către operatorii tv care au câştigat drepturile de transmisie ale meciurilor din Liga I de fotbal a unui pachet special de sport care să cuprindă meciurile din fiecare etapă este soluţia propusă de deputatul clujean Mircia Giurgiu Ligii Profesioniste de Fotbal, într-o scrisoare deschisă adresată forului.

Deputatul propune ca pachetul respectiv să aibă un preţ accesibil, de 10 lei pe lună,

„Din 2008, milioane de români sunt în imposibilitatea de a urmări meciurile din Liga I din cauza faptului că posturile tv care le transmit nu sunt recepţionate în toate retelele operatorilor de cablu. O soluţie ar fi crearea unui pachet special cu canalele care transmit meciurile din Liga I care să poate fi achiziţionat de orice român la un preţ de 10 lei lunar, indiferent de operatorul tv la care are abonament", precizează deputatul de Cluj Mircia Giurgiu, în scrisoarea deschisă adresată preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir.

Parlamentarul clujean subliniază că în prezent „situaţia este mult mai rea", deoarece doar trei pachete de meciuri au fost licitate, dar chiar şi aşa deputatul solicită ca preşedintele LPF să propună operatorilor tv care au câştigat licitaţiile respective să ofere un pachet sportiv special cu meciurile de fotbal transmise în fiecare etapă.

În caz că sugestia sa nu va fi luată în considerare, Mircia Giurgiu precizează că va organiza proteste ale microbiştilor nemulţumiţi de faptul că nu pot viziona la televizor meciurile echipelor favorite.

 

Comenteaza