Mircia Giurgiu vrea titlul de "Cetăţean de Onoare" pentru sportivii olimpici

Mircia Giurgiu vrea titlul de
Mircia Giurgiu cere acordarea titlului de "Cetăţean de Onoare" al judeţului Cluj pentru cele două clujence medaliate cu argint la probele de judo din cadrul Jocurilor Olimpice.

Judoka Alina Dumitru, medaliată cu argint la categoria 48 de kilograme, la Jocurile Olimpice de la Londra, dar şi Corina Oana Căprioriu, medaliată cu argint la categoria 57 de kilograme, au fost propuse pentru acordarea titlului de "Cetăţean de Onoare" al municipiului Cluj-Napoca.

Cele două sportive s-au antrenat la Cluj-Napoca din momentul în care coordonarea a fost preluată de către Florin Bercean în urmă cu 15 ani. Antrenorii Florin Bercean şi Simona Marcela Richter şi-au condus elevele spre cele mai înalte culmi ale gloriei sportive, motiv pentru care sunt şi ei propuşi pentru acordarea titlului de "Cetăţean de Onoare" al municipiului Cluj-Napoca.

Reamintim faptul că Alina Dumitru este medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008 şi argint la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, multiplă campioană europeană (deţine 8 titluri) și 3 medalii de bronz la campionatele mondiale, iar Corina Oana Căprioriu deține un titlu european şi o medalie de bronz la campionatele mondiale.

 

Comenteaza