Mirel Rădoi, precaut înaintea meciului cu Țara Galilor: “Nu am realizat nimic, mai avem două finale”

Mirel Rădoi, precaut înaintea meciului cu Țara Galilor: “Nu am realizat nimic, mai avem două finale”
| Foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Echipa de tineret a României mai are nevoie de patru puncte în ultimele două meciuri din grupă, pentru a se califica la Campionatul European.

După ce au reușit să învingă Portugalia și Bosnia la ultima acțiune a Naționalei U21, “tricolorii” mici sunt foarte aproape de un nou turneu final după 20 de ani. Echipa condusă de Mirel Rădoi are mari șanse de calificare, având în vedere ultimii doi adversari din preliminarii, Țara Galilor și Lichtenstein.

Selecționerul echipei de tineret a prefațat partida cu galezii. “Nu am realizat nimic, mai avem două finale, pe urmă ar trebui să ne gândim ce ar însemna un turneu final al Campionatul European.  Dacă vom câştiga în faţa Ţării Galilor spun că avem 95% şanse de calificare. Ne-ar mai trebui un singur punct în meciul cu Liechtenstein, nu am avea ce să căutăm la Euro dacă ne-am teme pentru o remiză în faţa lor

Băieţii ştiu să treacă împreună prin momente grele, cu cât ne apropiem de calificare emulaţia publicului va fi tot mai mare, sperăm că mâine seară lumea să aibă cuvinte de laudă la adresa noastră.

Pe lângă calitatea individuală, toţi au înţeles că trebuie să dea totul pentru echipă, e un mare avantaj faţă de celelalte generaţii, inclusiv a mea. În mare parte m-am hotărât în privinţa primului 11, mai aştept ultimul antrenament şi discuţiile individuale cu ei ca să mă decid asupra tuturor posturilor”, a declarat Rădoi la conferința de presă premergătoare partidei.

România va întâlni Țara Galilor vineri, 12 octombrie, de la ora 19, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Comenteaza