Miriuţă: A fost o întâlnire cu conducerea, dar nu știu ce s-a discutat

Miriuţă: A fost o întâlnire cu conducerea, dar nu știu ce s-a discutat
Antrenorul CFR-ului a negat faptul că jucătorii s-ar fi aflat în grevă, dar a admis faptul ca sunt probleme din punct de vedere financiar.

"Orice e posibil mâine seară. Ne dorim cu toţii să ne calificăm. Ştim că nu va fi uşor. Trebuie să jucăm să nu primim gol. Sunt sigur că vom marca. Suntem pregatiţi de orice. Cipri a avut acel hematom, e din ce in ce mai bine. Sper ca până mâine seară să fie sută la sută apt. Sper să rezolvăm calificarea în 90 de minute. Nu există nici o primă pentru calificare din câte ştiu eu. N-a fost nici o grevă. Cei au jucat la Pandurii au făcut tens cu piciorul, unpic de alergare. Ceilalţi au avut alergare şi sala de forţă. Într-adevăr ştim cu toţii că sunt mici probleme. Se fac eforturi mari. Ştiu că a fost o discuţie între jucătorii care reprezintă vestiarul şi preşedinte. Ce au discutat nu ştiu. Euns unt aici să antrenez echipa, în rest mă depăşesc aceste probleme, vă spun sincer. Păcat că au apărut aceste discuţii pentur că avem un start bun de campionat. Ne-am calificat cu Jagodina. Avem şanse reale mâine seară. Vom ataca cu cap. Ne calificăm mâine, staţi liniştiţi", a spus Miriuţă.    

În altă ordine de idei, s-a renunţat la jucătorul Stana, deoarece tennicianul feroviarilor a considerat că nu poate prinde echipa în locul lui Muniru si Monroy.

"Eu l-am adus pentru că îl ştiam de la Piatra Neamţ. Din păcate el şi-a dorit mai mult să joace. La ora actuală sunt doi, trei jucători într-o formă mai bună ca el. Am avut şi o discuţie cu el. Îşi doreşte foarte mult să joace pntru că are şi o vârstă. Pe cale amiabilă, am discutat ca doi prieteni şi e ami bine să plece, să joace decât să stea pe bancă. Suley cu Monroy sunt di jucători pe care numai bunul Dumnezeu dacă vrea mi-i scoate din echipă, dar eu nu îi scot. Asta-i sigur. Sunt cel ami cuplu de mijlocaşi defensivi din ţară".

Referitor la afluenţa publicului tehnicianul speră că vor veni în număr destul de mare pentur a încuraja echipa.

"Sper să vină în număr destul de mare, nu aşa cum s-a scris. Eu cred că vor veni petru că avem şi noi suporteri. Cu unii dintre ei m-am întâlnit şi astăzi. Erau de-a mei unguri între ghilimele. Şi vin şi ei o grămadă", a încheiat antrenorul CFR-ului.

 

 

Comenteaza