Miriuţă atacă dur arbitrajul. CFR - Dinamo Minsk 0-2, clujenii sunt out din Europa GALERIE FOTO

Miriuţă atacă dur arbitrajul. CFR - Dinamo Minsk 0-2, clujenii sunt out din Europa GALERIE FOTO
Antrenorul feroviarilor, Vasile Miriuţă, a fost foarte furios la final partidei CFR - Dinamo Minsk 0-2, acuzând arbitrajul, pe care l-a catalogat ca fiind total împotriva echipei sale.

"În primul rând ţin să felicit jucătorii. Am făcut o primă repriză extraordinară. Am avut trei situaţii clare de a marca plus un 11 metri care nu ni s-a dat, nu ştiu de ce. M-au arbitrat arbitrii ca şi cum aş fi cel mai mare duşman al lor. În viaţa mea nu voi mai zice nimic la nici un arbitru din România. Îmi pare foarte rău. La 1-0 s-a rupt totul. La acea eliminare nu mă pronunţ pentru că n-am văzut, la Ionuţ cartonaşul roşu. Felicitări băieţilor pentru atitudine şi determinare. Dacă nu a dat 11 metri la Tade când era să îi rupă piciorul, la 0-0, ce să mai spun? În prima repriză a fost 11 metri clar. Nu-i mai cert niciodată pe arbitrii români în viaţa mea. Ne pare rău la toţi, ăsta e adevărul. Ar fi culmea să nu ne pară rău. Preşedintele a fost în verstiar şi i-a îmbărbătat pe băieţi. E bine când eşti aproape de echipă, de jucători. N-am ce să le reproşez băieţilor. Au jucat admirabil. De când am venit la CFR, se dă tot timpul în CFR. Nu e aşa iubită echipa asta în România? Nu e nici o problemă, o iubim noi care suntem aici. De când am început campionatul se dă în echipa asta la foc continuu", a spus Miriuţă la finalul meciului.

În ceea ce îl priveşte pe noul venit, Ivanovski, tehnicianul consideră că fotbalistul mai are nevoie de aproximativ o lună pentru a ajunge în formă maximă.

Comenteaza