Miriuță: Dacă erau rezolvate problemele financiare, astăzi eram pe primul loc

Miriuță: Dacă erau rezolvate problemele financiare, astăzi eram pe primul loc
Antrenorul CFR-ului, Vasie Miriuță, și-a exprimat încrederea în conducerea clubului în ceea ce privește plata restanțelor salariale către jucători și e de părere că echipa lui ar fi fost prima în clasament dacă erau rezolvate aceste probleme.

"Am câștigat prin unitatea grupului, dăruire, atitudine, determinare. Am niște băieți minunați, fotbaliști cu mare caracter. Au demonstrat și astăzi că sunt jucători de mare valoare chiar dacă nu ne-am antrenat cum trebuia să ne antrenăm. Țin să-i felicit încă odată.

Atâta timp cât sunt antrenor la echipa asta, echipa va juca pentru că n-ai cum să nu te prezinți la meci. Ei au înțeles acest lucru și au demonstrat încă odată că sunt de mare caracater", a spus MIriuță la microfonul Look TV.

Tehnicianul CFR-ului s-a arătat neîncrezător în privința unei posibile demisii de la club a președintelui Iuliu Mureșan.

"Nu cred că va demisiona pentru că noi avem nevoie de el. E un om care a clădit această echipă împreună cu domnul Paskany, pentru că dacă n-avem încredere în șefii mei, eu nu mai eram aici. Asta arată ce încredere am eu și jucătorii în dânșii și sunt sigur că vom rezolva problemele. Dacă erau rezolvate problemele astăzi eram pe primul loc, băteam și pe Chiajna și pe Brașov. Am mare încredere în șefii mei că vor rezolva această problemă cât mai repede", și-a exprimat încrederea Miriuță.

Etichete
Comenteaza