Miriuță: ”Deac poate juca la națională până la 36 ani”

Miriuță: ”Deac poate juca la națională până la 36 ani”
Fostul antrenor din Gruia, Vasile Miriuță, e convins că Ciprian Deac (31 ani) poate fi o soluție pentru națională și când va împlini 36 ani.

Actualul tehnician de la Dinamo a lăudat evoluția României în meciul cu Turcia, scor 2-0, de pe stadionul lui CFR Cluj. Mijlocașul "feroviarilor", Ciprian Deac, a evoluat pentru prima oară la Cluj în tricoul naționalei, iar asta chiar pe terenul echipei unde este legitimat.

Golurile victoriei au fost marcate de fostul "U"-ist Gicu Grozav (27 ani). Prima reușită i se datorează, însă, și lui Deac. Fotbalistul clujean i-a pasat decisiv actualului jucător de la Karabukspor.

"A fost un meci foarte bun. Chiar mi-am plăcut. Am fost agresivi, ofensivi. Mă refer la Budescu, Grozav, Cipri. Deac este un jucător foarte bun, știm cu toții ce poate. Sper să nu fie ultimul său meci la Cluj, în tricoul naționalei. El poate să joace până la 36 ani liniștit, și la club, și la națională", a povestit Miriuță, pentru ZIUA de CLUJ.

Ciprian Deac a debutat la naționala de seniori în 2010. Are 13 selecții și un gol marcat. Golul l-a reușit luna trecută, în egalul cu Danemarca (1-1), de la Copenhaga, din ultima etapă a preliminariilor CM 2018.

Comenteaza