Miriuţă i-a găsit înlocuitor lui Steliano Filip la CFR Cluj

Miriuţă i-a găsit înlocuitor lui Steliano Filip la CFR Cluj
Încă un jucător de la CFR Cluj este dorit de Vasile Miriuță la gruparea din “Ștefan cel Mare”. Este vorba despre fundașul stânga, Alexandru Vlad.

După plecarea lui Steliano Filip la Hajduk Split, fostul antrenor al CFR-ului caută soluții pentru partea stângă a apărării. Miriuță îl consideră pe Vlad înlocuitorul perfect pentru fostul căpitan al lui Dinamo, conform digisport.ro

Apărătorul lateral nu a intrat în planurile lui Dan Petrescu în prima parte a campionatului, evoluând doar 328 de minute de la începutul sezonului. Deși mai are contract până în anul 2020, Alexandru Vlad ar putea fi lăsat să plece de conducerea liderului Ligii 1. CFR îi mai are ca soluții pentru partea stângă a apărării pe căpitanul Camora, dar și pe Andrei Peteleu.

Vlad ar fi al treilea jucător care pleacă din echipa clujeană în această pauză competițională, după Dan Nistor (revenit la Dinamo) și Urko Vera (împrumutat la Astra). De-a lungul carierei fundașul originar din Sighetu Marmației a mai evoluat la Săgeata Năvodari, Pandurii Târgu-Jiu și Dnipro Dnipropetrovsk, echipă alături de care a ajuns în finala Europa League din sezonul 2014-2015.

Comenteaza