Miriuţă: "Nu ne gândim la titlu"

Miriuţă:
Antrenorul echipei CFR Cluj-Napoca, Vasile Miriuţă, a declarat, înaintea întâlnirii de pe teren propriu cu liderul Astra, că nici el, nici jucătorii nu se gândesc deocamdată la obţinerea titlului de campioană a României la fotbal, chiar în eventualitatea unei victorii contra giurgiuvenilor.

Principalul obiectiv al lui Miriuţă este acumularea unui număr cât mai mare de puncte, care să ofere "feroviarilor" un avantaj competitiv suficient de mare, astfel încât să nu fie preocupaţi de posibilitatea retrogradării. 

"Ne gândim să facem cât mai multe puncte până la iarnă, să nu avem emoții cu retrogradarea. După aceea, dacă vom face 30 și ceva de puncte, și vom fi la trei, patru, cinci puncte de lider, ne putem gândi la orice. Până atunci nu ne putem gândi la titlu", a spus Miriuţă, într-o conferinţă de presă ţinută înaintea meciului de sâmbătă.

Antrenorul recunoaşte că meciul contra echipei din Giurgiu nu va fi unul uşor, în ciuda bunei pregătiri a jucătorilor săi. În aceste condiţii, Miriuţă se mulţumeşte şi cu un scor de egalitate.

"Ştim cu toţii că ne aşteaptă un meci foarte greu. E o echipă foarte bună, poate cea mai în formă echipă la ora actuală din campionatul României, dar jucăm acasă, în faţa propriilor suporteri, avem mare încredere în noi şi ne dorim ca la sfârşitul celor 90 de minute să ieşim învingători, cu toate că ştim că va fi foarte greu acest lucru.

Am mare încredere în jucătorii mei. Nu va  fi un meci uşor, dar sperăm să facem un meci bun şi să-l câştigăm. Aş minţi să spun că un rezultat de egalitate n-ar fi bun contra Astrei, dar vom juca la victorie mâine. Cel mai important e să nu pierdem, dar, dacă îl câstigăm, va fi extraordinar", a precizat Miriuţă.

Confruntarea dintre CFR Cluj şi Astra Giurgiu are loc sâmbătă, de la 21:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Comenteaza