Miriuţă: Trebuie să dăm totul până la iarnă, apoi cu bunul Dumnezeu înainte fiecare. Asta-i viaţa.

Miriuţă: Trebuie să dăm totul până la iarnă, apoi cu bunul Dumnezeu înainte fiecare. Asta-i viaţa.
Antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuţă, nu a negat problemele financiare existente la echipa pregătită de el, dar speră ca fotbaliștii feroviari să continue evoluția până la sfârșitul acestui tur de campionat, după care a dat de înțeles că în situația în care acestea nu se vor rezolva, există posibilitatea ca mai mulţi fotbaliştii să părăsească echipa.

În si tânărul tehnician a mărturisit că nu ar vrea să plece de la echipă până la vară, în pofida restanţelor salariale, când a dat de înţeles că nu ar refuza o aventură în lumea arabă, de unde e sigur că va mai avea oferte şi pe viitor.

"Într-adevăr au fost nişte discuţii, discuţii pozitive. Atmosfera e foarte bună. Aşteptăm meciul de mâine cu încredere. Probleme nu sunt, important e sa batem Dinamo. Jucătorii nu sunt greu de motivat pentru că am nişte băieţi extraordinari care înţeleg foarte bine aceste lucruri. Din câte mi-au spus şi jucătorii sunt datorii, ăsta e adevarul. Sunt 3,4 luni, nu ştiu câte sunt, din câte am auzit şi eu. Nu ştiu de ce nu şi-au depus memorii. Poate unii dintre ei sunt mai demult ca şi mine la echipă şi ştiu că se vor rezolva aceste probleme. Mai multe nu pot să spun, nici nu vreau să spun, nu-i treaba mea. Într-adevăr nu-i uşor. Singurele cuvinte pe care le-am spus la antrenament: "Mai sunt două luni în care eu şi cu jucătorii trebuie să dăm totul să mai facem nişte puncte până la iarnă, şi de la iarnă cu bunul Dumnezeu înainte fiecare. Asta-i viaţa." Nu a refuzat nimeni să iasă la antrenamente. Nu s-a ieşit la un antrenament şi jumătate pentru că a fost nevastă-mea aici, la Cluj, şi nu m-a lăsat să ies din camera de hotel o zi şi jumătate", a spus Miriuţă.  

Referitor la meciul cu Dinamo, tânărul tehnician crede că echipa sa porneşte ca favorită datorită faptului că este mai bună din punct de vedere valoric.

"E un meci ca oricare altul, părerea mea în care noi jucăm acasă şi trebuie să-l câştigăm neapărat, să rămânem acolo în faţă. Dinamo e o echipă bună. Au jucători buni în echipă pe faza de atac care pot face diferenţa. De mic copil am ţinut cu Dinamo, pe vremea răposatului, şi acum mi-e simpatică echipa, dar nu pot să zic că e un meci special. Important e să marcăm cu un gol mai mult ca Dinamo. Îi antreneă de 9 luni şi băieţii îşi doresc să rămână acolo sus chiar dacă sunt aceste probleme", crede Miriuţă.

Indisponibili pentru meciul cu Dinamo sunt Dore abia a revenit de plecat la lot şi Muniru care are probleme la ligamente. 

Echipa probabilă a CFR-ului: Felgueiras - Susic, Larie, Rada, Camora - Monroy, Christian - Jakolis, Guima, Ivanovski - Tade

Partida CFR Cluj - Dinamo Bucureşti, din cadrul etapei a 11-a a Ligii I la fotbal, se va disputa sâmbătă 18 octombrie, cu începre de la ora 21.00.

Comenteaza