Miron așteaptă cu nerăbdare debutul la "U" Cluj: "Trebuie să începem anul cu puncte"

Miron așteaptă cu nerăbdare debutul la "U" Cluj: "Trebuie să începem anul cu puncte"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul central are șanse mari să fie pe teren la jocul cu FC Voluntari, din etapa cu numărul 22 a sezonului regulat.

Ajuns la Universitatea Cluj în toamna lui 2022 după o scurtă experiență în Israel, Andrei Miron a fost nevoit să aștepte a doua parte a sezonului pentru a putea debuta în alb și negru. Momentul mult așteptat de fundaș se apropie, iar jucătorul se declară nerăbdător să evolueze pe Cluj Arena.

Mai mult, Andrei Miron consideră că pregătirea făcută alături de Ioan Ovidiu Sabău l-a ajutat să revină la un nivel bun și își dorește să aibă contribuții importante în sezonul de primăvară. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"E primul meci din acest an, întâlnim o echipă care joacă de mult timp împreună. Au câteva trasee puse la punct, dar sper să punem în practică tot ce am lucrat în ultima perioadă și să ne impunem jocul. Suntem pe teren propriu, vom avea și suporteri alături de noi, suntem Universitatea Cluj, o echipă cu nume.

Sunt nerăbdător să joc. Am avut o pauză lungă, am reușit să acumulez meciuri amicale și sper ca mâine să fac un meci bun. Am reușit să mă pun pe picioare și acum sunt bine din punct de vedere fizic.

Domnul Sabău e un antrenor foarte corect, are anumite filosofii. Trebuie să respectăm ce ne spune și cred că nu vom avea probleme dacă facem ceea ce am pregătit. Trebuie să începem anul cu puncte pentru că nu suntem într-o situație ok, dar nu e nici o situație disperată", spune Andrei Miron.

Jocul din etapa a 22-a din sezonul regulat al Superligii e programat vineri, 20 ianuarie, de la 16:30. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Comenteaza