Misiune dificlă pentru ”U” în optimile Cupei. A picat cu Dinamo. Reacția lui Sabău

Misiune dificlă pentru ”U” în optimile Cupei. A picat cu Dinamo. Reacția lui Sabău
Universitatea Cluj o va întâlni pe Dinamo în optimile Cupei României, în urma tragerii la sorți efectuate de FRF.

Partida va avea loc în perioada 28-30 noiembrie 2017, pe Cluj Arena. Universitatea Cluj a ajuns până în această fază după ce le-a eliminat pe Voința Cetate (7-0), Viitorul Ulmeni (s-a retras din competiție), Comuna Recea (5-1), Olimpia Satu Mare (2-0) și Știința Miroslava (2-1). ”Șepcile roșii” ocupă locul 2 în Liga a III-a, cu 20 puncte. Dinamo este pe 7 în Liga 1, având 21 puncte. 

Managerul sportiv al Universității, Ioan Ovidiu Sabău, crede că un adversar precum Dinamo îi va motiva foarte mult pe jucători. Fostul internațional se așteaptă, de asemenea, la un număr mare de spectatori atunci când vor veni ”alb-roșii”.

”Fotbaliștilor noștri le era dor să joace meciuri la acest nivel și aici mă refer la Albuț, Goga, Giurgiu, Abrudan, Cordoș. Eu zic că toată lumea are de câștigat. O să avem un public numeros. E un joc de cupă, orice se poate întâmpla. Ne vom juca șansa. Nu trebuie să ne considerăm victime sigure. Avem și noi jucători cu experiență în Liga 1 și în cupele europene. Orice ar fi, trebuie să luăm partea bună a lucrurilor”, a declarat Sabău, pentru ZIUA de CLUJ.

Președintele lui "U" Cluj, Radu Constantea, anunță că ”studenții” nu le vor face viața ușoară jucătorilor de la Dinamo.

"Ne-am dorit o echipă de top din Liga 1 și dorința ni s-a împlinit. Chiar dacă trece printr-o perioadă mai puțin fastă, Dinamo rămâne un adversar redutabil. Mă bucur că ne vom putea măsura forțele cu un club din primul eșalon și că vom aduce pe Cluj Arena o echipă de calibru. Ce pot să vă asigur e că Dinamo nu va avea un meci ușor. Chiar dacă obiectivul nostru este promovarea (în Liga a 2-a - n. red.), vom da totul pe teren pentru a ne califica mai departe în Cupa României”, a spus Constantea.

Iată toate cele opt partide din optimi:

Universitatea Cluj - Dinamo București
Chindia Târgoviște - Astra Giurgiu
FC Botoșani - FC Viitorul
CS Afumați - CS U Craiova
CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș
Unirea Slobozia - CSM Poli Iași
Poli Timișoara - FCSB
AFC Hermannstadt - Juventus București

Comenteaza