Misiune îndeplinită. CFR a câștigat cu FC Argeș și s-a distanțat din nou în fruntea clasamentului

Misiune îndeplinită. CFR a câștigat cu FC Argeș și s-a distanțat din nou în fruntea clasamentului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu s-a impus cu 2-0 în fața piteștenilor, în runda cu numărul 3 din play-off. 

Campioana a încercat să își impună jocul încă din primele secvențe și s-a instalat în jumătatea adversă. Oaspeții au înceecat să se bazeze pe o bună organizare defensivă și să dea lovitura pe contraatac.

Piteștenii l-au pus la încercare pe Hindrich în primele minute, însă goalkeeper-ul a fost la post. Răspunsul "feroviarilor" a venit prin Debeljuh, care a reluat slab spre poartă (16).

Totuși, la jumătatea reprizei, Joao Miguel a greșit inexplicabil, balonul a ajuns la Debeljuh, care l-a învins pe Greab (23). Clujenii a redus imediat turația și au trecut la jocul care i-a consacrat.

Până la pauză, singura fază importantă a fost consemnată în minutul 36, când Burcă a trimis alături, cu capul. Astfel, scorul pauzei în Gruia a fost 1-0.

La revenirea de la cabine, elevii lui Dan Petrescu au controlat jocul, însă fără să își creeze situații importante în apropierea careului advers.

La rândul lor, nici oaspeții nu au mai reușit să se apropie de poarta lui Hindrich. Ultimele minute au consemnat un cartonaș roșu primit de Tofan după un fault asupra lui Bordeianu (77), dar și un gol al campioanei.

Cu 6 minute înainte de final, Petrila a luat o acțiune pe cont propriu, a șutat, Greab a respins, însă balonul a ajuns pe linia porții de unde Dugandzic a înscris (84) și a stabilit scorul final, 2-0.

Comenteaza