Misiune îndeplinită. CFR Cluj a ieșit învingătoare din primul duel cu Maccabi

Misiune îndeplinită. CFR Cluj a ieșit învingătoare din primul duel cu Maccabi

Fotbaliștii formației din Gruia au făcut exact ceea ce le-a cerut Dan Petrescu la conferința de presă dinainte de meci: nu au primit gol și au reușit să înscrie o dată împotriva campioanei Israelului.

Partida din Gruia a avut un început echilibrat, în care ambele echipe au încercat să își impună ritmul de joc. Clujenii au început în forță, la fel ca și în partida cu Astana, și în scurt timp au reușit să preia controlul. Forcingul a dat roade la jumătatea reprizei, când Omrani a reușit să deschidă scorul din centrarea lui Deac.

Oaspeții au răspuns imediat, dar balonul a fost reținut de Arlauskis. Deși au marcat, elevii lui Petrescu au continuat să preseze, iar Omrani a fost din nou aproape de gol, după o fază aproape identică cu cea de la gol. Astfel, scorul primei reprize a fost 1-0.

Clujenii au început bine și actul secund și s-au instalat în jumătatea adversă. Rondon a fost aproape de a majora diferența, dar a șutat paralel cu poarta, dintr-o poziție ideală. “Feroviarii” au încercat să fie ofensivi, însă acțiunile nu au avut aceeași consistență.

Trupa lui Dan Petrescu a rămas în jumătatea adversă, însă nu a amenințat poarta oaspeților. Treptat, tehnicianul CFR-ului a mutat defensiv și a încercat să conserve rezultatul. Formația din Gruia și-a îndeplinit misiunea și s-a impus cu 1-0. 

Echipele de start: 

CFR Cluj (4-2-3-1): Arlaukis - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Culio, Bordeianu, Djokovic (Sylla '79) - Deac (Pereira '90), Rondon (Păun '72), Omrani

Maccabi Tel Aviv (4-4-2): Giannotis - Kandil, Piven, Jair Amador, Davidzada - Cohen (Micha '55), Peretz, Glazer, Rikan - Ofoedu (Blackman '67), Shechter (Atar '83)

Pentru CFR Cluj urmează duelul din campionat cu Dinamo. Partida este programată sâmbătă, de la ora 21:00.

Comenteaza