Misiune îndeplinită. CFR Cluj a învins fără emoții Inter Club d'Escaldes

Misiune îndeplinită. CFR Cluj a învins fără emoții Inter Club d'Escaldes
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu a învins campioana Andorrei, scor 3-0, în prima manșă a turului secund preliminar din Conference League.

Partida din Gruia a început practic de la 1-0 pentru "feroviari". Românul Feher a comis un henț în careu în minutul 4, iar centralul a dictat penalty. Jefte a fost cel desemnat să execute și a reușit să înscrie primul său gol pentru campioni (5).

În continuare CFR Cluj a fost echipă mai activă și a dominat la capitolul posesie. După un sfert de oră de joc, Păun a rămas singur cu portarul advers după o eroare în defensiva oaspeților, însă Fernandez a respins în corner (15). După jumătatea reprizei au urmat loviturile de cap trimise de Boateng (24) și Debljuh (27), însă tabela a rămas neschimbată.

În cele din urmă, atacantul croat a reușit să majoreze diferența din pasa lui Jefte (38). Oaspeții au trimis primul șut pe poartă în prelungirile reprizei, dar scorul pauzei în Gruia a fost 2-0.

Actul secund putea începe cu un nou gol al campioanei României, însă Petrila, proaspăt intrat în teren, a trimis alături (47). "Exemplul" său a fost urmat de Debeljuh, care a ratat trei ocazii importante în decurs de trei minute.

Echipa din Andorra nu a mai reușit să opună rezistență în repriza secundă, iar "feroviarii" s-au instalat în jumătatea adversă. Elevii lui Dan Petrescu au dominat, iar portarul Munoz Fernandez a avut parte de o zi bună.

În cele din urmă, goalkeeper-ul spaniol a fost învins din nou în ultimele 10 minute de joc. Petrila a luat o acțiune pe cont propriu, a intrat în careu și a centrat în fața porții de unde Feher și-a învins propriul portar (84). Astfel, CFR Cluj a obținut o victorie facilă, scor 3-0, și este cu un pas în turul următor al UEFA Conference League.

Comenteaza