Misiune îndeplinită. "U" Cluj învinge Concordia Chiajna și se menține în lupta pentru promovarea directă

Misiune îndeplinită. "U" Cluj învinge Concordia Chiajna și se menține în lupta pentru promovarea directă

Formația pregătită de Erik Lincar s-a impus în fața echipei ilfovene, scor 3-1, în runda cu numărul 5 din play-off-ul ligii secunde. 

Gazdele au preluat inițiativa chiar din startul partidei și au încercat să pună cât mai multă presiune pe defensiva Concordiei. În ciuda eforturilor oamenilor din ofensivă, "studenții" au ajuns cu greu în apropierea porții adverse.

Paradoxal, prima ocazie i-a aparținut lui Codrea, care a șutat de la distanță fără să îl pună serios la încercare pe Gorcea (25). Imediat, Hofman a greșit în propria jumătate, Voicu a preluat balonul și a înscris cu o execuție de la 25 de metri, fără speranțe pentru portarul clujenilor.

"Șepcile roșii" s-au aruncat în ofensivă și au încercat să restabilească rapid egalitatea. În cele din urmă tabela s-a modificat din nou în minutul 35, când Ispas a trimis de la 40 de metri, mingea l-a păcălit pe Aldescu și a intrat în poartă.

Trei minute mai târziu, Vali Alexandru a păcălit defensiva oaspeților și l-a lăsat în situație de 1 la 1 cu portarul pe Romeo, care a adus Universitatea Cluj în avantaj și a stabilit scorul pauzei, 2-1.

La revenirea de la vestiare, Erik Lincar s-a dovedit a fi inspirat prin introducerea lui Boiciuc. La doar trei minute de la reluare, fotbalistul "studenților" a reușit să majoreze diferența, după o fază prelungită de atac (48).

Același Boiciuc putea înscrie din nou în minutul 56, dar șutul său din întoarcere a trecut alături. După ce prima oră de joc s-a scurs, Universitatea Cluj a făcut un pas înapoi, a renunțat la posesie și s-a bazat pe acțiuni de contraatac.

"Șepcile roșii" au gestionat excelent finalul de meci, s-au impus cu 3-1 și au bifat un succes important în lupta pentru promovare. 

Comenteaza