Miza financiară a meciului cu Celtic. Câți bani poate încasa CFR dacă se califică în primăvara europeană

Miza financiară a meciului cu Celtic. Câți bani poate încasa CFR dacă se califică în primăvara europeană
| Foto: facebook.com/cfr1907

Pe lângă obținerea calificării în faza eliminatorie a Europa League, jocul împotriva scoțienilor are și o miză financiară importantă pentru clubul din Gruia.

CFR Cluj se apropie cu pași repezi de cel mai important meci al sezonului. Campioana României primește vizita lui Celtic Glasgow și are nevoie de un punct pentru a se califica în primăvara europeană. Scoțienii și-au asigurat deja prezența în faza următoare și vor veni la Cluj cu o echipă din care lipsesc majoritatea titularilor.

Pe lângă prestigiul de a evolua în faza eliminatorie a Europa League, partida cu Celtic are și o importantă miză financiară. O posibilă calificare în primăvara europeană ar putea aduce clubului din Gruia o sumă importantă, care se adaugă la banii câștigați deja din competițiile europene.

Ocuparea locului doi în grupă la poate aduce 500.000 de euro, calificarea mai departe aduce tot 500.000 de euro, în timp ce o posibilă victorie înseamnă 570.000 de euro. Astfel, clujenii ar putea încasa doar în urma unui rezultat pozitiv cu Celtic peste 1,5 milioane de euro. Partida dintre CFR Cluj și Celtic Glasgow se va disputa joi, de la ora 20:00, pe arena din Gruia.

Comenteaza