MM Stoica: În primul rând ne vom bate la titlu cu CFR Cluj

MM Stoica: În primul rând ne vom bate la titlu cu CFR Cluj
Preşedintele clubului de fotbal Steaua Bucureşti a declarat ieri seară, la Realitatea TV, că principalul adversar al formaţiei în viitoarea ediţie de campionat este CFR Cluj, "care sunt sigur că vor fi mult mai puternici".

Mihai Stoica a fost invitatul emisiunii "Jocuri de putere", moderată de Rareş Bogdan la Realitatea TV Cluj.

Întrebat de moderator cu privire la sezonul 2013-2014 şi cu cine se va bate Steaua la titlu, MM Stoica a răspuns: "În primul rând cu CFR Cluj. Ei şi-au obişnuit suporterii şi lumea fotbalului ca un an să câştige titlul, iar un an nu şi să ocupe locul 8-9. Sunt sigur că vor fi mult mai puternici (decât în sezonul actual, n.red.)", a precizat MM Stoica.

Preşedintele Stelei a menţionat că alte adversare ale roş-albaştrilor pentru un viitor titlu vor fi Dinamo, "care are o strategie bine pusă la punct", respectiv Petrolul, care în opinia sa are un antrenor foarte bun, dar şi un lot foarte valorors. Chiar dacă rivalitatea dintre Steaua şi Dinamo este una de tradiţie, MM Stoica a avut cuvinte de apreciere la adresa acţionarului majoritar al roşalbilor, Ionuţ Negoiţă, despre care a spus că în opinia sa aduce un plus de fair play în fotbalul românesc.

 

 

Comenteaza