MM Stoica, jigniri la adresa unui oficial de la CFR Cluj: „Mi se pare dubios că umblă cu farduri în poșetă pe stradă”

MM Stoica, jigniri la adresa unui oficial de la CFR Cluj: „Mi se pare dubios că umblă cu farduri în poșetă pe stradă”
| Foto: DigiSport

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a avut un derapaj în direct la adresa unui oficial al campioanei CFR Cluj, despre care a spus că umblă cu „farduri în poșetă pe stradă”.

Managerul echipei rivale a campioanei din Gruia, Mihai Stoica a avut un derapaj în direct la TV despre Bogdan Mara, fostul său protejat. MM Stoica a colaborat alături de Bogdan Mara la Unirea Urziceni și chiar a fost cel care l-a sfătuit să preia o funcție de conducere.

Rivalitatea dintre CFR Cluj şi FCSB la titlu a dus la deteriorarea relației dintre cei doi, iar MM Stoica a făcut o declaraţie ofensatoare în direct la adresa lui Bogdan Mara. Mai precis, a spus despre acesta că „umblă cu farduri în poșetă pe stradă”.

MM Stoica nu s-a oprit la acuzația făcută și l-a numit pe oficialul CFR-ului drept un „nimeni pe stradă”, nefiind interesat de părerea lui legată de meciul dintre FCSB și UTA, scor 2-1.

„Pot să comentez ce a spus Balaj, dar ce a spus Mara chiar nu mă interesează. Și mie mi se pare dubios că Mara umblă cu farduri în poșetă pe stradă, dar nu e treaba mea. Chiar nu mă interesează ce zice Mara, un nimeni pe stradă.

Am auzit ce a spus Balaj, dar chiar ne ia de proști? Adică nu ne pricepem și noi la fotbal, că n-am ajuns conducători din întâmplare”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport, citat de fanatik.ro

Fostul jucător de fotbal Bogdan Mara a revenit în funcţia de director sportiv al clubului CFR Cluj în luna septembrie a acestui an.  

loading...
Comenteaza