Moda repatrierilor la CFR. "Messi al Georgiei" și Thiago Lopes revin la Cluj

Moda repatrierilor la CFR.
CFR e de luni bune într-un acut impas financiar, dar doi dintre fotbaliștii săi exponențiali se vor alătura lotului pregătit de Eugen Trică.

Site-ul looktv.ro scrie că șefii clubului l-au convins pe mijlocașul Giorgi Chanturia să rămână la Cluj până în vara acestui an. După ce a anunțat că va părăsi clubul din Gruia, "Messi al Georgiei" a fost dorit insistent de Sorin Cârțu și Emil Săndoi la CSU Craiova, dar mutarea nu s-a mai concretizat.

Potrivit aceleiași surse, Thiago Lopes a urmărit din tribune meciul amical dintre CFR și Metalurgistul Cugir (8-0), iar de săptămâna viitoare se va prezenta la antrenamente. Veștile bune nu se opresc aici. Dorit de Gyor respectiv Beitar Ierusalim, Ciprian Deac va merge vineri în Croația, acolo unde CFR va participa la un turneu amical. Trică l-a desemnat, deja, drept noul căpitan al echipei.

Oficial, fosta campioană i-a pierdut în această iarnă pe Monroy, Christian, Rada și Ivanovski. Mario Felgueiras, Tade respeciv Guima și-au depus memorii, dar președintele Iuliu Mureșan a anunțat că toți trei vor fi penalizați.

"Nici unul dintre ei nu este liber. Sunt sfătuiţi prost de impresari sau de avocaţi. Chiar dacă şi-au depus memorii, acestea sunt lucruri de durată. Până când o comisie îi declară liberi, sunt jucătorii CFR-ului. Normal că vom cere penalizarea lor cu 25% din contract pentru că deja ei au întârziat foarte mult", a declarat oficialul, pentru Prosport.

CFR - Metalurgistul Cugir 8-0
Au marcat: Jakolis, Firțulescu, Arnăutu, Costea (2), Jazvic (3)

CFR: Vâtcă - Savin, Larie, Tînc, Camora - Muniru, Petrucci - Deac, Costea, Jakolis - Jazvic

Au mai jucat: Mincă - Savin, Ene, Tînc, Pop - Veres, Stana - Firţulescu, Arnăutu, Păun - Carter

 

 

Comenteaza