Modou Sougou își aduce aminte cu plăcere de perioadă petrecută la CFR Cluj: ". A fost o experiență excelentă"

Modou Sougou își aduce aminte cu plăcere de perioadă petrecută la CFR Cluj: ". A fost o experiență excelentă"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul idol al tribunelor din Gruia a rememorat aventura sa alături de "feroviari", cu care a câștigat un titlu de campion.

Între iulie 2011 și ianuarie 2013, Modou Sogou a fost unul dintre cei mai apreciați jucători ai CFR-ului. Senegalezul a făcut parte din echipa care a luat al treilea titlu din istoria clubului și mai apoi a strâns 10 puncte în grupele Ligii Campionilor.

Ajuns la 39 de ani și retras din activitate încă din 2020, senegalezul recunoaște că perioada petrecută în Gruia a fost una dintre cele mai frumoase din cariera sa.

"Când am plecat de la Academica, am plecat la Cluj și a fost clubul la care am jucat cel mai scurt timp, dar a fost clubul la care am câștigat campionatul. Am câștigat campionatul și am avut șansa să joc în Liga Campionilor.

A fost o altă poveste. Am fost la Cluj pentru că a fost un proiect bun. A fost un proiect ambițios, să încercăm să realizăm mai multe lucruri și, de asemenea, pentru posibilitatea de a juca în Liga Campionilor.

Câștigarea campionatului a fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am trăit în cariera mea, dar posibilitatea de a juca în Liga Campionilor este una grozavă, cu meciuri cum ar fi împotriva lui Manchester United, Galatasaray, am jucat și noi împotriva lui Braga. Jocul în Liga Campionilor împotriva unui club portughez a dat mai multă savoare tuturor acestor lucruri. A fost o experiență excelentă", a spus fostul mijlocaș pentru bolanarede.pt.

Ajuns în 2004 în Europa, la Leiria, Sougou a mai jucat în Portugalia pentru Vitoria Setubal și Academica Coimbra, iar în 2011 ajungea la CFR Cluj pentru care a marcat de 15 ori și a oferit 22 de pase decisive în 55 de apariții.

A urmat apoi transferul la Olympique Marseille și experiențe la Evian și Sheffield Wednesday. În 2017 a ajuns din nou în Portugalia, la Moreirense, iar în 2018 a trecut în India, la Mumbai City, de unde s-a și retras.

Comenteaza