Mogoș, un nou discurs critic la adresa propriei echipe: "Mai slabi de atât nu am fost niciodată"

Mogoș, un nou discurs critic la adresa propriei echipe: "Mai slabi de atât nu am fost niciodată"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fundașul dreapta consideră că prestația CFR-ului din prima repriză a derby-ului cu Universitatea a fost una mult sub așteptări.

La fel ca în urma remizei cu Oțelul Galați din Superligă, Vasile Mogoș a ieșit din nou în față și a criticat modul în care "feroviarii" s-au prezentat în prima parte a duelului din Cupa României, contra rivalei din oraș. Apărătorul lateral nu s-a ferit de cuvinte și a exprimat o opinie clară în legătură cu prestația CFR-ului.

"A fost o atmosferă foarte frumoasă, în opinia mea am fost foarte slabi în prima repriză. A fost acel autogol, dar se întâmplă în fotbal. E bine că am revenit și că am egalat.

Bravo lor că au jucat bine, dar e vina noastră, mai slabi de atât nu am fost niciodată. Am încercat să dau un gol astăzi, dar nu am reușit.

Doamne ajută să dau data viitoare. Noi ne-am făcut treaba a doua repriză, dar meciul se începe cu prima repriză și acolo am fost slabi", a spus Vasile Mogoș, conform Digisport.

În actualul sezon, fundașul ce a strâns și 4 prezențe în echipa națională a fost o prezență constantă în echipa CFR-ului, adunând 17 apariții în toate competițiile.

Comenteaza