Momente dificile pentru jucătorii campioanei din cauza COVID-19: “A fost un stres incredibil, am trăit clipe de groază”

Momente dificile pentru jucătorii campioanei din cauza COVID-19: “A fost un stres incredibil, am trăit clipe de groază”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul CFR-ului, Ciprian Deac, a vorbit despre perioada petrecută de “feroviari” în izolare la Mogoșoaia.

Chiar înaintea derby-ului cu FCSB, în rândurile campioanei a apărut primul caz de coronavirus. Apoi, cantonamentul clujenilor s-a transformat într-un adevărat focar. Chiar dacă ulterior 23 dintre testele pozitive s-au dovedit a fi fals-pozitive, jucătorii CFR-ului au trecut prin momente dificile. Ciprian Deac a povestit cum au trăit fotbaliștii izolarea de la Mogoșoaia.

”Mă bucur că am reuşit să câştigăm, a fost o săptămână foarte grea, mă bucur că am câştigat pentru colegii noştri, pentru staff-ul tehnic, care sunt, din păcate, în spital.

Nu ţin minte să am o săptămână în care să dorm 3-4 ore. A fost un stres incredibil, am trăit clipe de groază şi nu ştiu ce să zic, din păcate, din fericire, ne bucurăm că am scăpat foarte mulţi, din păcate nu am scăpat toţi. A fost o săptămână foarte grea, nu am reuşit să dormim, toţi colegii, pentru că a fost un stres foarte mare.

A fost foarte greu, din primul minut, pentru că nu ne-am antrenat. Am fost pe drum. Joi seară spre vineri dimineaţă am condus toată noaptea, n-a dormit niciun coleg. Vă spun, când vedeam salvările că pleacă o dată la o oră, două ore... nu mi-a venit să cred. A fost foarte greu, nici acum nu mi-am revenit, sunt foarte obosit, nu am reuşit să dorm mai deloc.

A fost greu departe de familii, dar sincer când am ajuns la Mogoşoaia şi am auzit de Adi Păun, toţi ne întrebam dacă am avut virusul noi, cât am fost acasă şi ne făceam griji pentru familiile noastre”, a declarat Ciprian Deac, potrivit Digisport. 

Comenteaza